Sådan startede Thor-mc

Klubbens historie

Klubben Thor MC blev grundlagt i 1998 af Knud Andreasen, Allan Ingstrup, Robert Panduro og Arne Bülow og i de efterfølgende 3 år var klublokalet et rum i Knud Andreasen kælder på Valnøddevej i Helsted.

Efterhånden som der kom flere medlemmer til, blev rummet i kælderen for trangt og i 2001 flyttede klubben ind  i gården ved Energivej 1 i Randers. Her var et gammelt garageanlæg, som skulle sættes i stand inden det var brugbart som klublokale.

Her var intet, så alt skulle laves fra bunden. Det tidligere firma Gerni sponsorerede nogle branddøre, Dansk stålkonstruktion Hobro sponserede et loft og gulvet var genbrug fra Randers Brydeklub. Andre gav os udsugning, port og vinduer, så ved fælles hjælp fik klubbens medlemmer istandsat lokalet. Til og med 2014 fungerende dette som vores klublokale og dannede rammerne om vores klubaftenener  og arrangementer.

I løbet af 2014 havde bestyrelsen og medlemmerne dog ytret ønske om bedre faciliteter, så mange lejmål blevet taget i syn og i slutningen af året lykkedes det at finde egnet lokale på adressen Industrivej 8 der er en sidevej til Hvidemøllevej tæt ved Gudenåen. I løbet af 2015 har vi knoklet med at skabe gode rammer her og i skrivende stund medio 2016 er vi godt i mål og har allerede haft mange gode stunder her.